tänään käytiin Forssassa kisailemassa. Onhan se totta, että kolmosen radat TODELLAKIN on vaikeampia, mutta tämänpäiväisetkin radat olisivat olleet suoritettavissa...

ensimmäien rata oli agi ja siinä meille tuli virhe kepeille menolta ja lopullinen niitti (taas kerran) yhdellä esteellä takaisin hyppy jolloin tuli tulokseksi hyl. Toinen rata oli hyppyrata ja siinä koko kilpailu urani ensimmäistä kertaa otettiin ns lentävä lähtö. Eli lähdettiin juoksemaan ensimmäiseltä esteeltä yhtä matkaa. Tämä sen takia, että ensimmäisen esteen jälkeen käännyttiin 45 asteen kulmasta suoraan kepeille ja tuon 1 esteen jälkeen oli 2 hyppyestettä suoraan putkeen. Kaikki kisaajat taisivat tuon lähdön tehdä samoin. Tuo rata meni esteelle 15/21 todella hyvin, mutta ehkäpä radan "helpoimmalla" osiolla en tyrkännyt Gigoa yhden esteen yli viistosti vasempaan vaan jatkoin lievästi kaartaen suoraan oikealle jossa oli 16 este eli putki.  Tässä kohtaa ohjaaja ottaa suosiolla syyt niskoilleen älyttömän huonosta ohjauksesta ja on sitä mieltä, että Gigo teki juuri kuten käskin ja sai nollan ja ohjaajan oman töpeksimisensä takia sai hyllyn ;-)

Kuitenkin kisoista jäi taas kerran hyvä mieli eikä ollenkaan tunne ettemmekö vielä joku päivä onnistu. Gigohan on siis todella kuuliainen ja nopea koira eli kyllä se nolla vielä jonain päivänä kolmosistakin napsahtaa.

Samoissa kisoissa oli myös Johanna, Sylvin 2 x 0, Taran 5 ja 0 ja Jollin 5 ja 5 kanssa.Yleensähän Sylvi on onnistuessaan ollut palkintopallilla, mutta tänään eivät senkään ajat riittäneet 3:n parhaan joukkoon. Mutta SM kisoja ajatellen 2 x 0 on huippua.

On tämä siis niin älyttömän kivaa tämä agility, että vaikka takareisi kremppaa aika pahasti tällä hetkellä niin treenejä tai kisoja ei todellakaan jätetä väliin. Lääkitään ohjaaja sisältä ja ulkoa kaikin mahdollisin keinoin. Sunnuntaina kisaillaan Järvenpäässä :-)